Почистване на витрини

Почистване на прозорци на домове, апартаменти, прозорци в офиси, магазини, кафенета, витрини, почистване и измиване на дограматаПочистване на витрини

Можем да измием и почистим всеки тип стъкла и огледални повърхности. Използваме препарати, които са с високо качество. Гарантирано премахват всяко замърсяване. Работим със специализирано оборудване, с което можем да достигнем на всяко трудно достъпно място в прозорците на Вашия дом или работно място.

Първо почистваме прозореца от горния слой натрупана груба мръсотия. Напръскваме с препарат и разнасяме, за да подейства върху прозореца. Обърсваме мръсната смес и подсушаваме прозореца със суха кърпа.

Нашия екип от професионално обучени кадри ще направи вашите прозорци блестящи. Това , което ни отличава, е че работим безкомпромисно и резултатите винаги са такива, каквито ги очаквате – Перфектни!

Поискайте оферта, като изпратите Вашето запитване онлайн или се свържете с нас на телефон 0877750800 или 0895072266. След безплатен оглед на място ще Ви бъде предложена най-добрата цена.